Lynn Grabhorn

Milyen érdekes: akkor cselekszünk helyesen, ha az érzéseink szerint élünk, és nem akkor, ha az eszünkre hallgatunk. Ezzel
ellentétben évezredeken át megtanultunk racionálisan gondolkodni és az érzelmeinket elnyomni. Ez teljesen ellentétes azzal, ahogyan a természet többi résztvevője él. Az állatok és a növények az érzékeik szerint élnek. Mi mindannyian felhagytunk ezzel, és csak nevetünk rajtuk. ...De amikor valóban elkezdjük játszani a jó érzés játékát, ígérem, jobb lesz, mint egy egész nap Disneylandben. Figyeljünk rá, és cselekedjünk aszerint, ahogyan az útmutatás szól - habozás nélkül.

Ezért, ha az összes barátunk, a családunk azt mondja, hogy tegyük ezt, de a mi legmélyebb ösztönünk azt súgja, hogy azt tegyük, mindig kövessük az ösztöneinket - feltéve, ha jó érzést vált ki. Csak tegyük meg néhányszor, és meg fogjuk látni, miért. Útmutató rendszerünk mindent elintéz. Tudja, hogyan juttasson minket oda, ahová menni akarunk, hogy kövessük az eredeti szándékot. Tehát adjunk neki esélyt! Hangolódjunk rá, és figyeljünk!

Nincsenek megjegyzések: