Justin Drew Bieber

Lesz idő, amikor az emberek azt mondják, nem élhetsz az álmaidnak...,
de én azt mondom nekik: soha ne mondd, hogy soha!

 

2 megjegyzés:

Moha írta...

Drága Arozika!
annyira szeretem a sárkányokat és a sárgaszín sárkány, akárha ikertükörtestvérem volna, egyszerűen tökéletes lélekérzet. Van, amikor ezer szóból próbál az ember egy végtelen mondatot felépíteni, hídként, hogy érezhető legyen, mindig van út a másik oldalhoz, és az az út önként vállalt lépések nyomát őrzi, és soha el nem múló belül, ami megindított minket erre az útra.
És mikor leírom mindezt, akkor pedig úgy érzem, hogy néha elég egy végtelen csönd, amiben egyetlen szóval éreztetjük, hogy vagyunk és örömmel vagyunk ott és ahol...

KÖSZÖNÖM!
Szép álmokat, Drága Arozika!

Arozika írta...

Ó, megleptél ,drága Moha!Megtiszteltetés, hogy ellátogattál a blogomba, ritka itt a „vendég”, ez nem egy népszerű blog, de hát te tudod,nem is az a cél. Természetesen mindig nagyon örülök, ha valaki megszólít ,ha megtisztel néhány kedves szóval, szeretem az embereket,szeretem az egyszerű emberi szavakat.
Örülök, hogy te is megérezted,itt a csönd vagy akár egyetlen szó többet ér ,mint az
erősen szerkesztett, jó hangzású mondatok, harsogó szavak …. itt csak érzések vannak és hangulatok ,dallamok, érintések.... ….

Bocsáss meg,én egyszerű átlagember vagyok mos úgy érzem jobb, ha visszavonulok kicsit ide az „én alkotóim” közé.

Köszönöm a mindig kedves szavaidat , nagyon-nagyon sikeres munkát kívánok neked és sok szép lelket akik segítik a takaród kiteljesedését.
Ölellek.

KÖSZÖNÖM